LaserForum CZ

Novinky:

  • Pro přispívání a vyhledávání musíš být registrován a přihlášen.
  • Doufáme, že se ti informace zde zveřejněné hodí a také přispěješ nějakými informacemi pro ostatní uživatele.
  • Víte, že jedna z výhod registrovaných uživatelů je možnost vyhledávání v příspěvcích na fóru.
  • Víš, že jako člen Laserforum.cz můžeš mít 5% slevu na všechny lasery dodávané LASERWORLD CZ - http://www.laserworld.cz ? Stačí napsat na info(zavináč)laserworld.cz email, uvést tvůj Nick z fóra a požádat o uplatnění slevy. ;-)
  • Inzerát v sekci prodej musí kromě popisu zboží obsahovat i prodejní cenu. Neuplné a komerční inzeráty jsou smazány bez výstrahy.

Fiesta!1

Poly · 16603

Offline Poly

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 16
    • Karma: 0
kdy: 21. Leden 2013 19:44:30
Ahoj,
Mám dotaz koupil jsem fiesta!1 a driver i samotný program jsme stáhl přímo z stránek kvantu tedy lasershow.sk program je nainstalovaný ale nejde mi nainstalovat driver mají tam psané Win 2000/Xp může být problém v tom že mám Win 7?
Děkuji Poly - popřípadě jde někde stáhnout driver přímo pro Win 7 už si nevím rady:(



Offline dzodzo

  • Suprák
  • ****
    • Příspěvků: 310
    • Karma: 14
Odpověď #1 kdy: 22. Leden 2013 15:35:45
Fiesta nie je produkt priamo Kvantu, vyvija ho firma Showtacle, tak skus napisat priamo im: http://www.showtacle.com



Offline Poly

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 16
    • Karma: 0
Odpověď #2 kdy: 22. Leden 2013 19:44:59
Jo na xp jsem to teďkom bezproblemu rozchodil ale 7 asik nepodporuje :-)



Offline dzodzo

  • Suprák
  • ****
    • Příspěvků: 310
    • Karma: 14
Odpověď #3 kdy: 23. Leden 2013 13:00:14
myslel som tym, ze by si im skusil napisat ci je mozne skompilovat ovladace pre Windows 7, technicky v tom nevidim problem, pokial to nepouziva nejaku zastaralu implementaciu ovladacov co nie je kompatibilna v novom prostredi



Offline blackout

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 1
    • Karma: 0
Odpověď #4 kdy: 12. Červenec 2013 20:48:40
fiesta1 nema ftdi ale cipres cip USBN9603
je to produkt Kvant, showtacle este neexistovalo
ovladacne pod win7 nie su ani nebudu

da sa pouzivat zo softom Fiesta1 a Fiesta2 pokial mate HW kluc