LaserForum CZ

Novinky:

  • Pro přispívání a vyhledávání musíš být registrován a přihlášen.
  • Doufáme, že se ti informace zde zveřejněné hodí a také přispěješ nějakými informacemi pro ostatní uživatele.
  • Víte, že jedna z výhod registrovaných uživatelů je možnost vyhledávání v příspěvcích na fóru.
  • Víš, že jako člen Laserforum.cz můžeš mít 5% slevu na všechny lasery dodávané LASERWORLD CZ - http://www.laserworld.cz ? Stačí napsat na info(zavináč)laserworld.cz email, uvést tvůj Nick z fóra a požádat o uplatnění slevy. ;-)
  • Inzerát v sekci prodej musí kromě popisu zboží obsahovat i prodejní cenu. Neuplné a komerční inzeráty jsou smazány bez výstrahy.

CS-1000 RGB MKII nebo DS-1000 RGB

Penax · 306

Offline Penax

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 3
    • Karma: 0
kdy: 07. Únor 2020 17:28:35
Ahoj všichni
Nevim jestli nepíší tzv. s křížkem po funuse, ale
zkusím štěstí. Třeba mi někdo odpoví.
Nejsem žádný DJ jen jsem si na stará kolena pořídil
pár udělátek, o kterých jsem si před lety mohl jenom
nechat zdát. Native Instrument MK3, NI Jam atd.
Tak jsem si řekl, že by to pro oživení chtělo nějaký světýlko. Nejprve mě zaujal laserworld CS-1000 RGB.
Potom jsem objevil parametrově zajímavější DS-1000 RGB. Jaký by jste mi prosím doporučili ? Nebudu nikde
vystupovat, chci to jen na takové domaci sem tam párty.
Samozřejmě musím ještě dokoupit LaserShowEditor,
s tim počítám.



Offline Penax

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 3
    • Karma: 0
Odpověď #1 kdy: 27. Únor 2020 23:29:45
Tak jsem nakonec koupil LaserWorld DS-1000RGB ShowNET.
No nevím jestli to byl dobrý kup. Už 14 dní se snažím zprovoznit LaserworldShoweditor_V7. Pročetl jsem snad už všechny
návody a zhlédl mrak videí. Pořád blekotají něco s Firewallem, ale tím to až tak nebude. Podle mě je celý tento Software,
hodně nepovedený kousek.



Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 778
    • Karma: 49
Odpověď #2 kdy: 22. Březen 2020 21:07:24
Ale houbičky, funguje to. Musíš se trochu vyznat v sítích ;-).
Vypni FW a nech přidělit IP přes DHCP - na routeru koukni co mu přidělil a jedeš.

Bye A.