LaserForum CZ

Novinky:

  • Pro přispívání a vyhledávání musíš být registrován a přihlášen.
  • Doufáme, že se ti informace zde zveřejněné hodí a také přispěješ nějakými informacemi pro ostatní uživatele.
  • Víte, že jedna z výhod registrovaných uživatelů je možnost vyhledávání v příspěvcích na fóru.
  • Víš, že jako člen Laserforum.cz můžeš mít 5% slevu na všechny lasery dodávané LASERWORLD CZ - http://www.laserworld.cz ? Stačí napsat na info(zavináč)laserworld.cz email, uvést tvůj Nick z fóra a požádat o uplatnění slevy. ;-)
  • Inzerát v sekci prodej musí kromě popisu zboží obsahovat i prodejní cenu. Neuplné a komerční inzeráty jsou smazány bez výstrahy.

závada CS400G

Azu · 7271

Offline Azu

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 31
    • Karma: 0
kdy: 18. Únor 2011 12:16:04
Také sem chtěl nechat předělat CS-400G V1, ale nevím jak funguje tobě, ale mně ani na jednom nefungovalo správně ILDA, vykreslovalo si to co chtělo a nebylo poznat co to vlastně kreslí. Proto mně přišlo škoda to dávat do V1 a mít možnost jen režim auto sound a DMX



Offline TAC

  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • *****
    • Příspěvků: 530
    • Karma: 75
Odpověď #1 kdy: 18. Únor 2011 18:12:55
Také sem chtěl nechat předělat CS-400G V1, ale nevím jak funguje tobě, ale mně ani na jednom nefungovalo správně ILDA, vykreslovalo si to co chtělo a nebylo poznat co to vlastně kreslí. Proto mně přišlo škoda to dávat do V1 a mít možnost jen režim auto sound a DMX

Azu a zkoušel si otočit to v ose X softem,jestli je to opravdu deskou? tedy z videa co máš na trubce je jasné co ti to dělá,ale už ne proč ...
PS:co to RS1000RGB jak sem ti posílal.. ?? to by bylo na předělávku ideal ...



Offline Azu

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 31
    • Karma: 0
Odpověď #2 kdy: 18. Únor 2011 21:19:44
Azu a zkoušel si otočit to v ose X softem,jestli je to opravdu deskou? tedy z videa co máš na trubce je jasné co ti to dělá,ale už ne proč ...
PS:co to RS1000RGB jak sem ti posílal.. ?? to by bylo na předělávku ideal ...
Údajně je to prý výrobní vada, měli by to dělat všechny, jeden se mně ještě povedlo vyreklamovat výměnou za V2.
Na ten RS1000 sem volal, ale už byl prodanej, ale budu mít případně na úpravu CS1500RGB



Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 778
    • Karma: 49
Odpověď #3 kdy: 18. Únor 2011 21:48:58
Také sem chtěl nechat předělat CS-400G V1, ale nevím jak funguje tobě, ale mně ani na jednom nefungovalo správně ILDA, vykreslovalo si to co chtělo a nebylo poznat co to vlastně kreslí. Proto mně přišlo škoda to dávat do V1 a mít možnost jen režim auto sound a DMX
Máš nejspíš blbej kabel - resp. tu redukci z DB25 na RJ45. Měl jsem na ILDA všechny typy CSka V1 co se dělaly - (CS250G, 400G, 400RGY) a všechny OK. ALe mám tu jedno CS 400RGY a tam je chybka v tom smyslu, že není B proklemovaný na G, ale na R   takže co modré nekreslí zeleně, ale červeně (kosmetika)

Bye A.


Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 778
    • Karma: 49
Odpověď #4 kdy: 18. Únor 2011 21:50:46
Azu a zkoušel si otočit to v ose X softem,jestli je to opravdu deskou? tedy z videa co máš na trubce je jasné co ti to dělá,ale už ne proč ...
PS:co to RS1000RGB jak sem ti posílal.. ?? to by bylo na předělávku ideal ...

dej link na to video

Bye A.


Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 778
    • Karma: 49
Odpověď #5 kdy: 18. Únor 2011 21:51:54
Údajně je to prý výrobní vada, měli by to dělat všechny, jeden se mně ještě povedlo vyreklamovat výměnou za V2.
Na ten RS1000 sem volal, ale už byl prodanej, ale budu mít případně na úpravu CS1500RGB

Blbost, o tom bych věděl, kdyby to byla masová výrobní vada.

Bye A.


Offline Azu

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 31
    • Karma: 0
Odpověď #6 kdy: 19. Únor 2011 01:57:06
Dělalo to u všech tří CS400G V1 i jednoho CS250 V1 které sem doma měl jak s programem Showeditor 2006 a 2010, na DMX to vykresluje v pohodě.
S CS400G V2 to funguje úplně v pohodě.




Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 778
    • Karma: 49
Odpověď #7 kdy: 19. Únor 2011 09:04:22
Dělalo to u všech tří CS400G V1 i jednoho CS250 V1 které sem doma měl jak s programem Showeditor 2006 a 2010, na DMX to vykresluje v pohodě.
S CS400G V2 to funguje úplně v pohodě.
Hmm, pěkný. To kabelem/redukci není. Showeditor 2006 je "převlečená" MAMBA Black, 2010 je HE LASERSCAN 4. Pokud to na auto nebo DMX vykresluje OK, bude to nějaká drobnost. Znamená to, že drivery scanů jsou OK a blbina bude někde v části od ILDA vstupu k těm řídícím zesilovačům. Až mi zbyde volná chvíle kouknu na tu desku jak to tam je udělaný.
Předpokládám, že ty dva přepínače (X/Y a Blanking) jsi přepnul správně na ext., resp. že i fungují správně. X/Y zřejmě ano, ale testni přepnutí blankingu, když to bude na auto nebo DMX, jestli uvidíš "nezhasnutý zpětný běhy".


Bye A.