Pokud jsi někde s okolí Prahy, tak mi to můžes změřit. Rád přijedu.
Vůbec není účelem ti ten laser nějak pohanit, ale pokud jsi to netůnil (tzn. výměna modulů + scansystému) tak to opravdu ty parametry z popisu, který si někde Ctrl+C / Ctrl+V uzmul na e-shopu, nemá. Jukni na
tenhle odkaz - to je ProLine 3000RGB (rádoby).
Ale prodávej si co chceš, za kolik chceš a komu chceš. Každé zboží má svého kupce.
Pokud jsi to fakt tůnil a chceš ukázat, že to je dělo, tak by prozatím asi stačilo krátký videjko s ILDA test screenem, kde bude vidět v jednom, nepřerušeném záběru obrazovka od PC a SW s údajem scansspeed na kterým je to aktuálně puštěné a následně to co to při té rychlosti vykreslí. (videjko proto, že jen foto je v tomhle případě k ničemu)
Pak se můžeme ev. dohodnout na proměření. Ale upřímě se mi do toho nechce - nemám moc času a power metr jen do 2W - tzn. aby se to dalo proměřit tak to rozebrat a změřit jednotlivé moduly bez optiky kterou se to skládá do zrcátek. Jednak se to tak vejde do rozsahu měřáku a hlavně to ukáže kolik který modul dává bez blankingu a vlivu optiky. To je ostatně i údaj který uvádějí výrobci - tedy součet výkonů modulů bez vlivu ztrát na optice. A nakonec zase tu optiku vrátit a celý to seřídit. To je spousta zbytečné práce (pro mne
) protože jak píšu nemám zájem ti to tu nějak shazovat, ani to nekoupím, pouze jsem napsal svůj názor na uvedené TD.
IMHO -
A) jsi přesvědčen o tom výkonu a chceš přesvědčit mne (či forum), nebo
B) chceš vědět kolik to fakt má?
Tipnul bych
B