LaserForum CZ

Novinky:

  • Pro přispívání a vyhledávání musíš být registrován a přihlášen.
  • Doufáme, že se ti informace zde zveřejněné hodí a také přispěješ nějakými informacemi pro ostatní uživatele.
  • Víte, že jedna z výhod registrovaných uživatelů je možnost vyhledávání v příspěvcích na fóru.
  • Víš, že jako člen Laserforum.cz můžeš mít 5% slevu na všechny lasery dodávané LASERWORLD CZ - http://www.laserworld.cz ? Stačí napsat na info(zavináč)laserworld.cz email, uvést tvůj Nick z fóra a požádat o uplatnění slevy. ;-)
  • Inzerát v sekci prodej musí kromě popisu zboží obsahovat i prodejní cenu. Neuplné a komerční inzeráty jsou smazány bez výstrahy.

galvo z ebay

Nyci · 9390

Offline Nyci

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 23
    • Karma: 0

Offline Nyci

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 23
    • Karma: 0
Odpověď #1 kdy: 11. Duben 2011 13:33:53
Tak galvo dorazilo v pořádku. zapojil jsem ho a vše funguje jak má. ILDA zatím netestováno. DMX taky ne. večer hodím fotky



Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 779
    • Karma: 49
Odpověď #2 kdy: 11. Duben 2011 19:33:36
Pokud to má parametry z popisu, tak je to podobné galvům co jsou v Laserworld Revolution serii. Až to pustíš skrz ILDA hoď sem foto ILDA test screenu.

Bye A.


Offline TAC

  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • *****
    • Příspěvků: 533
    • Karma: 75
Odpověď #3 kdy: 11. Duben 2011 20:15:46
joo joo, taky jsem zvědav ... :P



Offline Nyci

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 23
    • Karma: 0
Odpověď #4 kdy: 11. Duben 2011 20:55:29
jo teď už k tomu jen koupit nějaký Laser a převodník. Potom vám sem hned hodím foto



Offline Nyci

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 23
    • Karma: 0
Odpověď #5 kdy: 11. Duben 2011 20:57:07
Nebo pokud jste někdo z těch zkušených z Prahy, že bych to tam vzal na test.



Offline Nyci

  • Nováček
  • *
    • Příspěvků: 23
    • Karma: 0
Odpověď #6 kdy: 11. Duben 2011 21:04:46
nějaké to foto



Offline Archie

  • Administrátor
  • Ošlehanej laserovými paprsky
  • ******
    • Příspěvků: 779
    • Karma: 49
Odpověď #7 kdy: 11. Duben 2011 21:40:41
jo teď už k tomu jen koupit nějaký Laser a převodník. Potom vám sem hned hodím foto

Test screen vyšiješ i s tím ukazovátkem, ale ILDA DAC a SW jako tedy doopravdy mít musíš ;)

Bye A.