jinak ta LD.mi odešla když byla vložena v tom černým modul.....tak nevim jestli se nemohl udělat kraťas někde ve vnitř...ono se sice říká chybama se člověk učí ,ale v mém případě nevim kde jsem tu chybu udělal
možná mi už ta LD. došlá nějaká načlá a při zapnutí mi odešla,ale v to pochybuji prodejce píše že při odeslání vše LD.testuje.
Dále mě napádá jestli se mi to nešluslo přes toplovodivou pastu kterou jsem lehce natřel tělo LD.ale nechce se mi věřít,že by to takto vodilo
natřel jsem tim tělo LD.a na pinech skoro nic nebylo...Hmmm
jinak to zemění si předělám ,aby každy zdroj měl napájení zvlášť,Archie díky za radu ;)jinak mrkni na foto,je to taková začátečnická práce...jak je vidět driver .je krmen toroidním trafem...foto je stáré tak 1.rok vše fungovalo každý víkend po 8 hoď za noc při zátěži 1.12A....ale vše se to pos.....kazilo
když jsem vyměnil toroidní zdroj za spínaný(jak už jsem ukazoval).....a mezitim jsem měl rozdělané i tělo modulu a při tom jsem měnil i celé chlacení za větší .....chybička se musela někde vloudit....ale nemyslím si,že by to bylo tím zdrojem proč to odešlo
::)Archie pokud bych odrovnal i v pořadí 3.LD....je možné ti to poslat,aby si se na to mrkl.??Podle příspěvku co tu píšeš tě mám za LASEROVÉHO BOHA